Deltron webinar

četvrtak, 7.3.2024. u 12:00 sati

OPREMANJE HOTELA I POSLOVNIH PROSTORA SUSTAVIMA GRIJANJA, HLAĐENJA I VENTILACIJE – ZNAČAJ, ISKUSTVA I MOGUĆNOSTI

INFO

 • Tema:
  OPREMANJE HOTELA I POSLOVNIH PROSTORA SUSTAVIMA GRIJANJA, HLAĐENJA I VENTILACIJE – ZNAČAJ, ISKUSTVA I MOGUĆNOSTI

  Turizam, kao ključnu gospodarsku granu u Republici Hrvatskoj, odlikuje stalno prilagođavanje potrebama tržišta i trendovima. Ova prilagodba ne odnosi se samo na srž poslovanja, u smislu ponude i usluga, već i na identifikaciju mogućnosti za smanjenje troškova. Harmonizirani sustav omogućuje prostor za daljnja ulaganja, a pravilno planiranje novih investicija zahtijeva duboko razumijevanje tržišta, posebno u segmentu izgradnje i opremanja objekata.

  Budući da je u ukupnim hotelskim investicijama i troškovima poslovanja udio sustava za grijanje, hlađenje i ventilaciju značajan, želimo vam predstaviti tvrtku Deltron d.o.o. kao potencijalnog partnera za postizanje ušteda u ovom ključnom segmentu. Na temelju našeg iskustva, konkurentnih ponuda i stručnosti, spremni smo pružiti podršku u opremanju hotela sustavima grijanja, hlađenja i ventilacije kroz sve faze realizacije, počevši od konceptualnog planiranja do konačne izvedbe.

  Stoga, pozivamo Vas da nam se pridružite na webinaru koji će se održati 7. ožujka 2024. na kojem ćemo predstaviti tvrtku Deltron d.o.o. te razmotriti moguća tehnička rješenja za opremanje hotela i poslovnih prostora navedenim sustavima.

  Radujemo se vašem sudjelovanju i zajedničkom istraživanju inovativnih pristupa unapređenju hotelskih objekata.

 • Termin održavanja: četvrtak, 7.3.2024. u 12:00

 • Predavač: mr.sc. Davor Lučin, dipl.ing.stroj.
 • Trajanje: 1 sat

Materijali

Sustav podrške