Deltron webinar

utorak, 22.2.2022. u 14:00 sati

Design, zdravlje, tehnologija – kućna serija: mono i multi sustavi u ponudi tvrtke Deltron

INFO

 • Tema:
  Design, zdravlje, tehnologija – kućna serija: mono i multi sustavi u ponudi tvrtke Deltron  

  Korištenje freonskih sustava za grijanje i hlađenje stambenih ili srodnih prostora i dalje se pokazuje najracionalnijim odabirom po korisnika. O tome svjedoči obim ponude mono i multi „split“ sustava na tržištu.

  Tvrtka Deltron u ponudi ima vrlo široku paletu ovih uređaja među kojima i vrlo atraktivne i nagrađivane design modele, kao i one prilagođene potrebama za učinkovitijom filtracijom zraka, povećanom štednjom energije i sl. Njihova osobito značajna karakteristika je mogućnost grijanja kod vrlo niskih zimskih temperatura čime ravnopravno konkuriraju ostalim tehničkim rješenjima u projektima adaptacija, rekonstrukcija ili obnova svake vrste. Wi-Fi upravljanje, niska razina buke i početna investicija dodatno doprinose potrebi da se ovim, naizgled ponovljivim sustavima, s vremena na vrijeme posveti puna pažnja.

  Webinarom ćemo predstaviti ove, ali i sve druge bitne karakteristike mono i multi „split“ uređaja proizvođača Mitsubishi Electric, Gree i Azuri iz naše ponude, te podsjetiti na detalje na koje prilikom njihove ugradnje potrebno obratiti pažnju.

 • Termin održavanja: utorak, 22.2.2022. u 14:00 sati

Materijali

Sustav podrške

Pitanja i odgovori

 • Koje su preporučene minimalne dužine cijevi instalacije za Mitsubishi Electric i Gree? U dokumentaciji se može naći koja je max. dužina i visinska razlika, ali skoro nigdje ne piše minimalna dužina. Koja je vaša preporuka?Za Mitsubishi Electric minimalna dužina cijevi je 2 m, a za Gree 3 m.
 • Može li Mitsubishi Electric preko WIFI aplikacije upravljati sa više klima?
  Da, na jednu aplikaciju moguće je povezati više klima uređaja. Istovremeno možete kontrolirati kuću, vikendicu, poslovni prostor itd.
 • S kojim jedinicama dolazi standardno novi blocking filter?
  V blocking filter standardno dolazi sa MSZ-EF, MSZ-AP, MSZ-BT, MLZ-KP i MFZ-KT modelom.
 • Može li se spojiti na jednoj jedinici WIFI, prozorski kontakt i žičani upravljač?
  Može, ali samo u slučaju kad jedinica dolazi standardno opremljena WIFI sučeljem.