Deltron webinar

utorak, 10.3.2022. u 14:00 sati

Primjena dizalica topline kapaciteta do 25 kW kod novogradnje i rekonstrukcije stambenih i poslovnih objekata

INFO

  • Tema:
    Primjena dizalica topline kapaciteta do 25 kW kod novogradnje i rekonstrukcije stambenih i poslovnih objekata  

    Dizalice topline moćan su alat u rješavanju potreba za grijanjem i hlađenjem u suvremenom graditeljstvu. Njihova primjenjivost napreduje brzim koracima zahvaljujući razvoju tehnologija na strani proizvođača, ali i kao rezultat sve bolje toplinske zašite zgrada uslijed koje i uređaji manjih kapaciteta postaju vrlo primjenjivi na objektima srednje veličine. Dizalice topline sve su češći odabir kao jedini ili primarni izvor grijanja kod novogradnji i rekonstrukcija sa povećanim zahtjevom za komforom korištenja, zahvaljujući sve racionalnijoj mogućnosti primjene na vrlo niskim zimskim temperaturama, ali i činjenici da, za razliku od standardnih izvora topline, mogu i hladiti.

    Webinarom promoviramo Deltronovu paletu dizalica topline malih zahtjeva i velikih mogućnosti kapaciteta 4-16 kW, kao i uređaja vrlo sličnih osobina kapaciteta do 25 kW.

    Cjeline koje će biti obrađene su pregled raspoloživih uređaja i njihovih karakteristika, mogućnosti njihove primjene, odgovori na najčešća pitanja koje prate njihov odabir i ugradnju, te praktični savjeti naših stručnjaka.

  • Termin održavanja: četvrtak, 10.3.2022. u 14:00 sati