PCA-M-HA

Podstropne jedinice za kuhinjska okruženja

 

Podstropna jedinica iz serije PCA-M-HA je uređaj u cijelosti osmišljen i dizajniran za upotrebu u kuhinjskim okruženjima. Visoka sezonska učinkovitost i funkcionalnost, lakoća održavanja, napredne mogućnosti upravljanja, jednostavna instalacija i tihi rad uređaja osiguravaju postizanje ugodne temperature i vlažnosti zraka, zdravog i sigurnog okoliša te predstavljaju idealan izbor za sve u potrazi za ugodnim iskustvom kuhanja.

Jednostavno održavanje

Kućište ventilatora može se razdvojiti na različite odjeljke što omogućuje jednostavno čišćenje, dok jednostavno uklanjanje cijevnog priključka omogućuje lako čišćenje odvodne posude.

Uljni filter visoke učinkovitosti

Za očuvanje svježeg okruženja u kuhinji koristi se poboljšani filter koji učinkovito uklanja masnoće i druge čestice iz zraka, eliminira neugodne mirise te spriječava ulazak uljne magle u jedinicu.

Mogućnost instalacije dekorativnih maski

U cilju ostvarivanja ljepšeg i kvalitetnijeg vizualnog dojma prostora moguća je instalacija dekorativnih maski koje osim estetske uloge jedinicu štite od prljavštine i oštećenja.

Izdržljivo kućište od nehrđajućeg čelika

Budući da je uređaj izložen velikim toplinskim opterećenjima, vlažnosti zraka te raznim nečistoćama u zraku vanjsko kućište je izrađeno od trajnog nehrđajućeg čelika otpornog na visoke temperature, koroziju, ulje i dim osiguravajući zaštitu površine tijela, dok lako čišćenje i održavanje sprječavaju razvoj mikroorganizama.

R32 rashladni medij

Kako bi se smanjio staklenički efekt i doprinos globalnom zatopljenju korištenjem rashladnih medija jedinica, u skladu s europskim smjernicama, koristi ekološki R-32 freon čime se postiže i veća energetska efikasnost.

Karakteristike PCA-M-HA uređaja

  • Ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32
  • MELCloud omogućen putem dodatne podatkovne veze CN105
  • Uljni filter visoke učinkovitosti
  • Jednostavno održavanje
  • Tihi rad
  • Opcija dekorativne maske
  • Izdržljivo kućište od nehrđajućeg čelika

Zatražite ponudu i savjetovanje