Predanost istraživanju i konkurentnim tehnološkim rješenjima čine Mitsubishi Electric vodećim imenom u klimatizaciji. Loša kvaliteta zraka u urbanim sredinama, nagle promjene vremena i velike razlike u maksimalnim i minimalnim temperaturama mogu imati dubok utjecaj na udobnost i dobrobit pojedinca.

Održavanje kakvoće zraka, temperature i vlage unutar idealnog raspona, u domu i na radnom mjestu, je iznimno važno – ne samo za osjećaj ugode već i za zdravlje. Sigurnost u bolju kvalitetu života kroz najbolju moguću kvalitetu zraka je misija ove tvrtke, koja kontinuirano razvija nove tehnologije za postizanje tog cilja.

Mitsubishi Electric s novom serijom zidnih klima uređaja MSZ-HR donosi poboljšanja za klasu povoljnijih uređaja. Nova MSZ-HR serija je izvrstan uređaj za dobru cijenu. Privlačan i osvježen dizajn sjajno će se uklopiti u sve tipove interijera, a tihi rad će cijeniti i najzahtjevniji korisnici.

Energetski učinkovit rad s R32 radnim medijem

A++ / A+

Vrlo tihi rad

Do -21dB

Kompaktan i elegantan bijeli dizajn

visina samo 28 cm

Mogućnost spajanja na WiFi sučelje

MelCloud

Energetska učinkovitost

Inverterska tehnologija tvrtke Mitsubishi Electric prilagođena je automatskom podešavanju opterećenja u skladu s potrebama. Time se smanjuje prekomjerna potrošnja električne energije i energetski razred A++ za SEER (hlađenje) i A+ za SCOP (grijanje).

Wifi upravljanje

Nova generacija wifi kontrole, koja bez puno napora pruža korisnicima upravljanje njihovim uređajima, gdje god da se nalazili. Wi-Fi sučelje se spaja na vaš lokalni ruter, stoga preporučamo da je Wi-Fi sučelje profesionalno instalirano.

Multi-Split

Multi-split sustavi su namijenjeni
učinkovitom grijanju ili hlađenju više odvojenih prostora.

Ostale funkcije

  • visok energetski razred A++ kod hlađenja, A+ za grijanje, poboljšan SEER i SCOP (6,2-6,5 / 4,3)
  • tihi rad -21 dB (A)
  • lijep, ravan, elegantan dizajn
  • ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32
  • tjedni tajmer
  • “ECONO COOL” funkcija (ekonomično hlađenje sa smanjenim protokom zraka, 20% boljom energetskom učinkovitošću)
  • opcionalno – (Wi-Fi sučelje MAC-557IF-E) za daljinsko upravljanje putem Interneta pomoću računala, mobilnog telefona ili tableta
  • opcionalno – antialergijski filter s tehnologijom silver-ion (MAC-2370FT-E)
  • temperatura rada: hlađenje (-10˚C ~ 24˚C), grijanje (-10˚C ~ 46˚C).