pročišćivači zraka 

 

Mitsubishi Electric je proizveo MA-E100R-E i MA-E85R-E pročišćivače zraka kako bi zadovoljio današnje potrebe za izvrsnom kvalitetom zraka. Unutar jednostavne forme minimalističkog izgleda, jedan je od najučinkovitijih sustava filtracije na tržištu. Prikladni za sve unutarnje prostore, dizajnirani su za poboljšanje kvalitete vašeg života.

Smanjuju rizik od zaraza bakterijama i virusima

Uklanjaju simptome alergijskih reakcija

Poboljšavaju kvalitetu sna i opuštanja

Poboljšavaju cirkulaciju i ostale tjelesne funkcije

Zašto biste trebali odabrati pročišćivač zraka i kako odabrati pravi pročistač za svoje potrebe?

Sustavi filtracije vrlo visokih performansi u ovim pročišćivačima zraka hvataju i neutraliziraju glavne zagađivače u zraku.

Jedan od najkorisnijih parametara za razumijevanje i određivanje filtracijskog kapaciteta pročistača zraka je CADR ocjena, koja pokazuje brzinu kojom je pročistač sposoban isporučiti čisti zrak.

Što je CADR ocjena veća, veća je učinkovitost uređaja i njegova sposobnost pročišćavanja zraka.

MA-E100R-E = 7.790,00 + PDV

MA-E85R-E = 4.630,00 + PDV

Sa svojim vrlo visokim CADR ocjenama – do 612 m3/h, što je jedna od najviših vrijednosti na tržištu stambenih pročistača – Mitsubishi Electric pročišćivači zraka mogu očistiti zrak u zatvorenim prostorima veličine do gotovo 100 m2.

Sustav filtracije uključuje HEPA filtar, koji hvata više od 99% mikroskopskih čestica u zraku, a koristi filtar s aktivnim ugljenom u kombinaciji s platinastim katalizatorskim filterom za uklanjanje neugodnih mirisa i štetnih tvari poput formaldehida.

Jednostavan i minimalistički dizajn te kompaktne dimenzije pročišćivača omogućuju postavljanje u bilo koji kut prostorije, a da ih ni ne primijetite.

MA-E85R-E savršeno je rješenje za svakoga tko treba kompaktan proizvod koji je jednostavan za transport i ugradnju u različite prostore.
MA-E100R-E idealan je za korisnike koji traže proizvod minimalističkog dizajna i impresivnih performansi za veće prostore.

Protok zraka koji ispunjava prostoriju

Mitsubishi Electric pročišćivači zraka isporučuju izdašan protok čistog zraka kako bi se osigurala brza, potpuna filtracija u svakom prostoru. MA-E85R-E filtrira do 500 kubičnih metara na sat, dok MA-E100R-E isporučuje 600 kubičnih metara pročišćenog zraka na sat – jedan od najvećih protoka dostupnih na tržištu danas.

 

detekcija i eliminacija kontaminanta

Sa svojom funkcijom Smart Search i motoriziranim otvorima, MA-E85R-E detektira onečišćenja u zraku i optimizira učinkovitost filtracije. Opremljen iSee senzorom, funkcijom automatskog okretanja i motoriziranim lopaticama te s izborom različitih brzina ventilatora, MA-E100R-E zadržava štetne tvari u zraku i usmjerava protok pročišćenog zraka bez ometanja osobe u prostoru.

Zatražite ponudu i savjetovanje