Gree

NOVO: Gree
S-cool

Klimatizacijski uređaj S-cool tvrtke Gree dizajniran je za iznimnu energetsku učinkovitost. Može održati željenu temperaturu bez čestog uključivanja i isključivanja tako da troši manje energije. Idealan je izbor za korištenje zbog tihog rada, mogućnosti Wi-Fi upravljanja i visokog temperaturnog raspona.

Karakteristike S-cool uređaja:

  • R32 radni medij
  • Wi-Fi upravljanje
  • Visoka učinkovitost
  • I-feel funkcija
  • Tihi rad

R32 radni medij

Rashladni medij R32 omogućuje bolji prijenos topline čime se postiže veća energetska učinkovitost. Ima nizak potencijal globalnog zatopljenja (GWP) te ne oštećuje ozon. Pristupačan je i lako dostupan.

Wi-Fi upravljanje

Wi-Fi upravljanje Vam omogućava da, uporabom aplikacije na Vašem pametnom telefonu, kontrolirate funkcije Vašeg klima uređaja. Na bilo kojem mjestu s internetskom mrežom možete odabrati način rada Vašeg uređaja, željenu temperaturu te lako i jednostavno uključiti ili isključiti Vaš uređaj.

Postojane radne značajke

Klimatizacijski uređaj S-cool funkcionira i u najzahtjevnijim područjima. Raspon temperatura na kojima može efikasno raditi se nalaze u intervalu od -30 °C do 24°C za režim grijanja, a od -18°C do 43°C za režim hlađenja. U odnosu na druge klimatizacijske uređaje, S-cool ima vrlo visoke sezonske koeficijente učinkovitosti za grijanje i hlađenje. Za hlađenje, sezonski koeficijent (SEER) ovog uređaja iznosi 9.72 , a za grijanje, sezonski koeficijent (SCOP) iznosi 5.31 , što znači da je omjer uloženog i dobivenog značajno veći u odnosu na druge klima uređaje.

I-feel funkcija

Klimatizacijski uređaj je opremljen I-Feel senzorom koji Vam osigurava željenu temperaturu u Vašem okružju. Na upravljaču se nalazi mali senzor koji omogućava da signal dođe do uređaja. Na taj se način pruža najveća udobnost u prostoru u kojem boravite.