GREE inverter modularni scroll rashladnici

Prema zadnjim informacijama, EU direktive za ekološki dizajn uređaja za hlađenje i grijanje zahtijevaju kontinuirano povećanje SEER-a. Od siječnja 2001. svi modularni „scroll“ rashladnici (dizalice topline) koji se izvoze u EU trebaju dostići vrijednost SEER-a od 4.1. U svrhu povećanja naše kompetitivnosti na ovom tržištu razvija se ova serija.

U ponudi imamo dva modela:
od 35 kW – LSQWRF35VM/NaA-M
od 60 kW – LSQWRF60VM/NaA-M.

Primjena

Zahvaljujući kompaktnoj i fleksibilnoj modularnoj strukturi, ovi modularni „scroll“ rashladnici mogu imati široku primjenu u izgradnji i rekonstrukciji velikih i malih, industrijskih i građevinskih, klimatizacijskih projekata kao što su apartmani, hoteli, restorani, poslovni prostori, shopping centri, kazališta, teretane, tvornice, bolnice itd. Također se može primjeniti na mliječnim farmama s pašnjacima, u tvornicama, hladnim skladištima i na drugim mjestima sa zahtjevima za niskim temperaturama za mliječne proizvode, hranu i industrijske proizvode.

Hladnjače

Tvornice

Trgovački centri

Hoteli

Bolnice

Poslovne zgrade

Visoka učinkovitost i ušteda energije

Vrijednosti SEER-a do 4,6, SCOP-a do 3,9

/

Kompresor s promjenjivom frekvencijom

Može izvršiti točno rasterećenje temeljeno na stvarnom opterećenju kako bi se poboljšala energetska učinkovitost jedinice.

0

DC ventilator s promjenjivom frekvencijom

Može kontrolirati protok prema opterećenju sustava kako bi smanjio potrošnju energije jedinice.

c

Visokoučinkoviti „shell and tube” izmjenjivač topline

Tlači rashladno sredstvo jednoliko raspoređeno u tekućem stanju kako bi se poboljšala energetska učinkovitost izmjenjivača topline.

Široka primjena

y

Tihi rad

– Izolacija za buku kompresora

– Velika plastična krilca ventilatora

O

Hlađenje

Tijekom cijele godine u rasponu -15℃~52℃

P

Grijanje

U rasponu -20℃~40℃

Kontrola potrošnje  energije i troška

"

Pri malim opterećenjima jedinica će najprije smanjiti frekvenciju, a zatim će je zaustaviti tako da spriječi često pokretanje i zaustavljanje jedinice, što će dovesti do velike učinkovitosti i uštede energije.

Godišnja potrošnja energije se može smanjiti za 11%.

Ekvivalentna emisija CO2 može se smanjiti za oko 28,6 tona godišnje.

f

Kako bi se se ukupna potrošnja energije znatno smanjila, automatski može izračunati potrebno opterećenje na temelju temperature vanjskog okruženja, a temperaturu vode nije potrebno ručno podešavati.

Uređaj se može instalirati između katova, ne zahtijeva rashladni toranj, kotlovnicu i strojnicu, što može u velikoj mjeri smanjiti troškove instalacije.

Visoka
kompatibilnost

Uređaj se može uključiti / isključiti daljinskim upravljanjem kako bi se maksimizirala pogodnost za korisnike.

a

Do 16 jedinica, različitih ili istih, se može spojiti modularno.

GREE daljinski nadzorni sustav za komercijalnu klimatizaciju uz RS485 može omogućiti upotrebu najčešće korištenog BAS protokola i može jednostavno integrirati komercijalni klimatizacijski sustav u BAS sustav kroz BAS standardni port.

Višestruke
zaštite

Višestruka zaštita se ostvaruje temperaturom vode i regulacijom protoka i tlaka kako bi se osiguralo da „shell and tube” izmjenjivač topline učinkovito izmjenjuje ​​toplinu i da se spriječi smrzavanje. 

N

Zaštita od visokog tlaka

N

Zaštita od niskog tlaka

N

Zaštita od smrzavanja

N

Zaštita od preopterećenja

N

Zaštita od prepražnjenja

N

Zaštita od pada/podizanja napona

N

Zaštita senzora temperature

N

Samodijagnostika grešaka za visoku učinkovitost i pouzdanost

Zatražite ponudu

Ukoliko želite točne informacije o cijenama i instalaciji proizvoda, obratite nam se s upitom, a mi ćemo vam se povratno javiti za savjetovanje.

+385 (0) 21 453 400

Vukovarska 148, 21000 Split