Svake sekunde proda se jedan GREE klima uređaj.

Dok ovo čitate, prodalo ih se 5.

Zidne

Podne

Prijenosne

Multi-Split

Dizalice topline

Narudžba

GREE Electric Appliances, Inc. of Zhuhai (“Gree”) je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u više desetaka tvornica širom svijeta te u njima radi preko 80.000 djelatnika, a od čega je više od 10.000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. 

Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je Gree ponosni vlasnik više od 22.000 prijavljenih patenata. Godišnji proizvodni kapacitet iznosi preko 60 milijuna kompleta klima uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. Gree proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, sa 400 serija i preko 12.000 modela. Danas više od 400 milijuna ljudi širom svijeta koristi proizvode koje je proizveo Gree.

Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, što Gree izdvaja od ostalih proizvođača. Danas se Gree proizvodi kontinuirano isporučuju u svim dijelovima svijeta i pomažu pri stvaranju udobnog i harmoničnog radnog okoliša i obiteljske atmosfere. U želji da svojim kupcima omogući jednostavnije i ugodnije korištenje, Gree je uvijek ispred naših želja i potreba.

[dsm_tilt_image src=”https://blog.deltron.hr/wp-content/uploads/2021/12/gree-BB-1000x500cm-web-1.jpg” title_text=”gree-BB-1000x500cm-web” dsm_tilt_perspective=”1495px” dsm_tilt_scale=”1.1″ dsm_tilt_max=”10″ dsm_tilt_speed=”150″ dsm_use_glare=”on” dsm_tilt_reverse=”off” _builder_version=”4.14.2″ _module_preset=”default” width=”94%” custom_padding=”5%||||false|false” border_radii=”on|15px|15px|15px|15px” global_colors_info=”{}”][/dsm_tilt_image]
Shiny i Mona

Gree obitelj iz dana u dan raste zahvaljujući tome što je klima uređaj proizveden u Gree tvornicama priznat od strane korisnika širom svijeta. Time je zasluženo sjeo na prvo mjesto proizvođača klima uređaja u svijetu. Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

Široka paleta Gree klima uređaja omogućuje Vam da odaberete upravo onu izvedbu koja odgovara Vašim zahtjevima i željama, a kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica, svakom interijeru dati će dašak osvježenja. Neprestanim ulaganjem u inovacije, kreativnost i kvalitetu svojih proizvoda, Gree nastoji maksimizirati ugodu i zadovoljstvo svojih korisnika.

Gree zidni klima uređaji dolaze sa standardno integriranim Wi-Fi sučeljem za upravljanje putem interneta, pruža korisnicima, bez puno napora, fleksibilnost nad kontrolom rada njihovih uređaja, neovisno o tome gdje se nalazili. Sve što Vam treba za Wi-Fi upravljanje je Wi-Fi smart aplikacija i registracija na „Gree Cloud Platform-u“, pomoću koje možete svojim uređajem upravljati preko smart phone-a, računala ili tableta bilo gdje u svijetu.

Uređaji opremljeni I-Feel senzorom, osiguravaju Vam idealnu željenu temperaturu Vašeg okruženja. I feel senzor je mini senzor u bežičnom upravljaču koji može osjetiti okolnu temperaturu u  prostoru i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu. Time se omogućuje „realnija“ kontrola temperature u prostoru oko Vas, odnosno postizanje maksimalne ugode baš prema Vašim željama.

Gree klima uređaji odlikuju se niskom razinom buke, prirodnim strujanjem zraka (u potpunosti eliminira neugodan osjećaj izloženosti puhanju), noćnim krivuljama koje omogućavaju „neometani užitak“ čak i u snu,  Turbo“ hlađenjem, učinkovitim hlađenjem čak i na 54°C vanjske temperature, besprijekornim dizajnom. To su samo neke od karakteristika koje GREE izdvajaju od konkurenata i zbog kojih je Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja.

versati-III

Predstavljamo Vam G10 Inverterski zidni model: U-CROWN klima uređaj s kojim osiguravate ugodno grijanje i hlađenje tijekom cijele godine pri najekstremnijim vremenskim uvjetima. U-Crown klima uređaj na tržištu se od svojih konkurenata izdvaja bog korištenja tehnologije dvostupanjskog kompresora koja mu omogućava grijanje i zadržavanje nominalnog kapaciteta na ekstremno niskim temperaturama. U-Crown klima uređaj pri vanjskoj temperaturi od -15°C zadržava puni nominalni kapacitet grijanja, a njegov rad je zajamčen i na -30°C i to s veoma visokim kapacitetom 80% nominalnog kapaciteta grijanja.

U-Crown

Besprijekoran, ultra tanki dizajn unutrašnjih zidnih jedinica koji se uklapa u sve tipove stambenih i uredskih prostora, odražava njihovu profinjenost i kvalitetu. Uređaj je opremljen sa sedam brzina ventilatora, funkcijom izuzetno tihog rada, tehnologijom efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru (3D ispuh), ispuhom u vertikalnom rasponu od 180° koje omogućuje ugodno hlađenje tj. da zrak ne puše direktno „u glavu“, s 4 noćne krivulje i mnogim drugim funkcijama koje osiguravaju stvaranje ugodnog životnog okoliša.

Jedinica posjeduje elegantan LED zaslonom za prikaz zadane temperature i trenutne temperature, kao i I-Feel mini senzor. Jedinica dolazi i s integriranim WiFi lokalnim sučeljem. Uređaj pouzdano i učinkovito hladi do čak 54°C vanjske temperature, dok će zimi jedini sigurno grijati i do -30°C vanjske temperature. Klima uređaj kombinira ultra nisku potrošnju energije, tihi rad i visoke performanse. Postiže visoke vrijednosti sezonskih koeficijenata učinkovitosti SEER i SCOP (A++). 

Novi R32 radni medij ima 3 puta manju vrijednost globalnog toplinskog potencijala u odnosu na trenutni radni medij R410A te time drastično smanjuje negativni utjecaj na okoliš. Uvođenjem novog radnog medija, osim što se smanjuje globalno zatopljenje, također se povećava energetska učinkovitost klima uređaja radi bolje sposobnosti izmjene topline. Također su bolji i kapaciteti klima uređaja, te sustavi trebaju 30% manju količinu radnog medija za isti kapacitet.

GREE

prelistajte katalog

Tvrtka DELTRON d.o.o. kao generalni zastupnik i uvoznik Gree klima uređaja za Republiku Hrvatsku već dugi niz godina na tržište uvodi proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje “klime” po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore.

Gree katalog kućne serije

Naručite odmah,
ili nam se obratite upitom.

Niste sigurni koji model je upravo za vas? Obratite nam se i rado ćemo vam pomoći kod odabira.
Jamstvo svih uređaja je 36 mjeseci. Isporuka proizvoda je nakon plaćanja te rok dostave 1-3 radna dana.