GREE

Clivia

CLIVIA je klima uređaj najnovije generacije koji prvi u svijetu kombinira AI tehnologiju s inverterskom tehnologijom vrhunskih performansi.

Karakteristike

Jednostavna instalacija i lako održavanje

Jedinstven dizajn četvrtastih i tankih linija s ukrasnim detaljima, te završna obrada mat efekta jedinicu čini idealnom za neprimjetnu integraciju u interijer.

Zanimljiva funkcija odvlaživanja namijenjena sušenju rublja – može se aktivirati tipkom na daljinskom upravljaču.

WiFi upravljanje
Cold plasma Plus
3D protok zraka
Glasovno upravljanje
3 noćne krivulje
I-Feel funkcija
Anti-korozivna zaštita
Automatsko čišćenje
7 brzina ventilatora

Umjetna inteligencija

Sustav umjetne inteligencije G-AI za praćenje navika korištenja

Clivia je prvi klima uređaj na svijetu opremljen G-AI sustavom, tj. umjetnom inteligencijom koja uči o svim navikama korištenja klima uređaja (vezano uz interakciju korisnik/uređaj) kako bi se optimizirala ušteda energije i zajamčila željena udobnost u svakom kutu prostorije. Clivia može uštedjeti do 10% potrošnje energije godišnje.

Vrhunska kvaliteta zraka

UV-C lampa visoke antivirusne snage

Generira ultraljubičaste zrake tipa C, sposobne izvršiti učinkovitu funkciju sterilizacije protiv virusa i bakterija, do 99,97% (certificirana učinkovitost). Ne emitira ozon pa uređaj nije opasan za ljude. UV-C lampa se nalazi u potpuno zatvorenom zaštitnom kućištu i smještena je unutar isparivača. Predstavlja LED ultraljubičasti izvor svjetla niske snage – učinkovit, ali nije toksičan za ljudsko tijelo. Zapravo, pokazalo se da UVC ultraljubičasto svjetlo učinkovito ubija bakterije, viruse, plijesni i druge mikroorganizme uništavajući njihov genetski materijal, čineći svaki udah zdravim.

Vrhunska kvaliteta zraka

Samočišćenje

Na isparivaču se s vremenom mogu nakupiti prašina i bakterije.
Funkcija “samočišćenja” zapravo je dizajnirana za temeljito i učinkovito čišćenje isparivača i sastoji se od 4 faze plus sterilizacije na 55°C.
Jedinica za isparavanje se zagrijava najmanje 10 minuta na temperaturu od 55°C što omogućuje uvođenje čistog zraka u okolinu i očuvanje učinkovitosti izmjenjivača topline.

Dugotrajnost

6 mjera protiv korozije, za sveobuhvatnu zaštitu, dulji vijek trajanja i manje održavanja

Antikorozivna zaštita limenih dijelova, šasije i podnožja. Zaštita i sprječavanje korozije kompresora – crni pamuk za zvučnu izolaciju koristi se za poboljšanje zaštite kompresora. Rotirajuća osovina motora prima tretman fosfatiranja na površini. Antikorozivna zaštita bočnih ploča kondenzatora i isparivača: pocinčana ploča s boljim antikorozivnim svojstvima.