Gree obitelj iz dana u dan raste zahvaljujući tome što je klima uređaj proizveden u Gree tvornicama priznat od strane korisnika širom svijeta. Time je zasluženo sjeo na prvo mjesto proizvođača klima uređaja u svijetu. Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

Gree zidni klima uređaji dolaze sa standardno integriranim Wi-Fi sučeljem za upravljanje putem interneta te možete svojim uređajem upravljati preko smart phone-a, računala ili tableta bilo gdje u svijetu.

Uređaji opremljeni I-Feel senzorom, osiguravaju Vam idealnu željenu temperaturu Vašeg okruženja. I feel senzor je mini senzor u bežičnom upravljaču koji može osjetiti okolnu temperaturu u prostoru i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu. Time se omogućuje „realnija“ kontrola temperature u prostoru oko Vas, odnosno postizanje maksimalne ugode baš prema Vašim željama.

Uređaji se odlikuju niskom razinom buke, prirodnim strujanjem zraka (u potpunosti eliminira neugodan osjećaj izloženosti puhanju), noćnim krivuljama koje omogućavaju „neometani užitak“ čak i u snu, “Turbo“ hlađenjem, učinkovitim hlađenjem čak i na 54°C vanjske temperature, besprijekornim dizajnom. To su samo neke od karakteristika koje GREE izdvajaju od konkurenata i zbog kojih je Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja.

 

GREE KAMPANJA 2019.

Kao što već možete primijetiti na vašim radio postajama i u gradovima na billboard plakatima, krenuli smo sa promocijom Gree brenda.

 

Koncept se temelji na činjenici da ljudi često ostanu bez riječi kada in nešto oduševi.

Sukladno strategiji kojom smo kroz kampanje u prošlosti o Gree klimi govorili u superlativima (Avion od klime, Zvijer od klime..), smatramo da je vrijeme za kulminaciju.

Gree klima je jednostavno…NEVIĐENO DOBRA!

U nastavku možete poslušati radio reklamu i preuzeti vizuale u različitim dimenzijama.

billboard 410×230

billboard 90×130

citylight 125×175

megaboard 1000×500

Sviđa vam se?
Pokažite nam! 🙂