Design modeli uređaja  

i estetizirana rješenja klimatizacije

Prilikom odabira klima uređaja, osim visokih performansi, potrebno je obratiti pozornost i na dizajn interijera. Posljednji trendovi u klimatizaciji, od odabira idealne boje sve do posebnih zahtjeva ugradnje, omogućuju dizajnerska rješenja i u najhladnijim i najtoplijim područjima te se prilagođavaju svim zahtjevima uređenja prostora.

Modeli

Mitsubishi Electric

MSZ-LN serija uz najnapredniju tehnologiju pruža visoku energetsku učinkovitost te svojim dizajnerskim izgledom svaki prostor čini luksuznijim. Dostupna u četiri atraktivne boje (biserno bijela, rubin crvena, oniks crna i prirodno bijela) koje krase otmjene linije, u interijeru izgleda kao umjetničko djelo. Opremljena odgovarajućim filterom i 3D i-see senzorom korisniku pruža personaliziranu uporabu i maksimalni komfor.

MSZ-RW je najnoviji model koji svojim čistim i sofisticiranim linijama pruža dizajnersko rješenje za najekstremnije uvjete vanjske temperature. Uz Hyper Heating Ultimate tehnologiju pruža odličnu energetsku učinkovitost čak i u ekstremnim uvjetima do – 30°C, a puni kapacitet održava i do -25°C.

MSZ-EF jedinice suvremenog dizajna i elegantnih kontura osmišljene su kako bi obogatile svaku prostoriju te izborom boja od prirodno bijele, mat srebrne i sjajno crne prirodno se uklapaju u dekor interijera. Ova jedinica kombiniraju impresivno nisku potrošnju energije i snažnu izvedbu što osigurava maksimalnu iskoristivost i uštedu energije.

MFZ serija podne izvedbe svojim tankim i sofisticiranim dizajnom te ugradnjom u zid omogućava nenametljivo rješenje klimatizacije, a uz distribuciju zraku iz gornjeg i donjeg otvora pruža ravnomjernu temperaturu i ugodno okruženje za individualne potrebe.

Osim podne MFZ jedinice sa sjajnom bijelom maskom, kao dodatna opcija za kupce, uvedena je nova SFZ ugradbena podna jedinca. Pruža maksimalnu prilagodljivost korisniku koji prema svojim preferencijama odabire smjer usisa zraka, brzinu protoka zraka i vanjski statički tlak. Uz urednu ugradnju u zid također postiže i visoku energetsku učinkovitost u svim rasponima kapaciteta.

Kazetna izvedba MLZ-KP serije dizajnirana da stane u spušteni strop i s ravnom, bijelom maskom pruža diskretnu eleganciju pri uređenju prostora. S visinom od samo 185 mm doprinosi osjećaju prostranosti prostorije te se savršeno uklapa u prostore koji onemogućuju instalaciju unutarnje jedinice na zid. Horizontalnim ispuhom smanjuje osjećaj propuha i osigurava idealnu atmosferu prostorije.

SLZ kompaktne kazete s modernom ukrasnom maskom bijele boje idealne su za veće prostore i ugradnju u strop. 4 smjera ispuhivanja u prostoriji stvaraju iznimnu ugodu s jednoliko raspoređenim ispuhom zraka, a dodatna opcija 3D i-see senzora omogućuje korisniku optimalno iskustvo klimatizacije.

SEZ-M kao ugradbena kanalska jedinica predstavlja idealno arhitektonsko rješenje klimatizacije kod prostora ograničenih kapaciteta ugradnje na zid. Kompaktne dimenzije od samo 200 mm visine i jednostavne instalacije lako se uklapa u prostorije s niskim stropom te pruža ispuhivanje kroz diskretne rešetke.

Modeli

Gree

Prvi klima uređaj koji koristi spoj umjetne inteligencije s visokom dozom elegancije, je Gree zidna jedinica CLIVIA. Svojom naprednom tehnologijom omogućuje personalizirano iskustvo za svakog korisnika i maksimalnu uštedu, uz visoku energetsku učinkovitost. Završna obrada mat sive boje, sjajni detalji i jednostavne linije ove jedinice suptilno se uklapaju u interijer.

G-tech svojim profinjenim izgledom i luksuznim detaljem u snježno bijeloj, srebrenoj, zlatnoj ili ružičasto zlatnoj boji zadovoljavaju i najzahtjevniji tip uređenja interijera. Jednostavna za čišćenje uz najnoviju metode odvajanja komponenti skraćuju vrijeme održavanja i pridonose sveukupnoj učinkovitosti i čistoći zraka.

Fairy black nasljednik GREE Lomo obitelji sada dolazi u umjetničkoj i estetski ugodnoj završnoj obradi crne boje koja i najobičnijim zidovima daje elegantni i moderni izgled. Inverterskom tehnologijom štedi energiju do 60%, a preciznom kontrolom temperature omogućuje savršeni ambijent i najzahtjevnijim potrebama.

U-crown zidna jedinica ističe se sjajnom sivom bojom, a bešavnim dizajnom otpornim na prašinu odaje dojam elegancije i profinjenosti. Osim izuzetno tihog rada, visokih performansi i ultra niske potrošnje, uz I-Feel funkciju pruža korisniku maksimalnu udobnost korištenja.

Nova zidna jedinica Pular svojom besprijekornom i blistavom bijelom maskom neopterećeno se  uklapa u dizajn interijera te iznimno tihim radom, jednostavnom ugradnjom i održavanjem pruža pouzdano korištenje. Opcija vertikalnog i horizontalnog zakretanja krilaca  te I-Feel funkcijom korisniku pruža optimalne uvjete klimatizacije.

Lomo regular zidnu jedinicu krase jednostavne i decentne linije, te je izvrstan omjer cijene i kvalitete. Profinjeno se uklapa u interijer bez previše isticanja te s izvrsnim specifikacijama može ugrijat prostore i na niskim temperaturama čak i do -22°C. Ova pouzdana jedinica  s ugrađenim Wi-Fi adapterom i integriranim zaslonom na bijelom panelu omogućava jednostavno korištenje te upravljanje s daljine.

Gree podna jedinica opremljena je s cold plasma filterom za ioniziranje zraka što, osim suptilne ugradnje, diskretno pruža pročišćeni i sterilizirani zrak te je uz 7 brzina ventilatora trenutačno osjetno hladnija prostorija. Bijela maska se prilagođava svakom dizajnu, a podna ugradnja predstavlja jedinstveno rješenje klimatizacije.

U-match jedinice predstavljaju domišljato rješenje klimatizacije koje se najčešće koristi za široki raspon komercijalnih svrha. Dolazi u tri elegantne opcije kako bi se prilagodilo svakom stilu prostora. Jedna od tih opcija je kazeta s četverosmjernim ispuhom. Jednostavno se ugrađuje u strop te je nakon ugradnje vidljiva samo bijela ukrasna maska. Kanalna jedinica, poput kazetne, se također ugrađuje u spušteni strop te svojom tankom izvedbom neupadljivo pruža inovativni i fleksibilni dizajn dok dovodi zrak kroz kanale ili stropne zidne rešetke. Ako je pak prostor ograničen, a stropna izvedba nije moguća, podno-postropna klima je idealno rješenje. Ugrađuje se nisko na zid ili se vješa na strop te svojim tankim i laganim dizajnom predstavlja savršeno rješenje za hodnike ili restorane.