mehits logo

Cilj Climaveneta-e je pružiti energetski učinkovito grijanje, klimatizaciju i optimizirana rješenja koja poboljšavaju ugođaj korisnika, profitabilnost zgrade i ne pridonose povećanju razina CO2.

Dizalice topline

Rashladnici

Proizvodnja tople i hladne vode

Ventilokonvektori

Klima komore

Upit

Kao vodeća Europska tvrtka na području klimatizacijske industrije, Climaveneta pruža vrhunsku klimatizaciju i grijanje za najzahtjevnije projekte diljem svijeta već preko 45 godina.

Osnovana na svojoj snažnoj povijesti, Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A. je odlučio pretvoriti Climaveneta-u u specijalizirani brend unutar grupacije za komfortne primjene.

Rezultat je najšira paleta naprednih rješenja koji pružaju poboljšanu iskoristivost, energetsku učinkovitost, održivost okoliša za moderne građevine te dobrobit ljudi koji provode vrijeme u takvim objektima.

Ovakva rješenja su potpomognuta poslovnim pristupom koji se temelji na fleksibilnosti i sposobnosti da se sustav prilagodi svakom projektu, i potpomognuta su golemim iskustvom i snagom pripadanja multinacionalnoj grupaciji kao što je Mitsubishi Electric u pogledu integriranog razvoja i istraživanja, te ključnih funkcija.

[dsm_tilt_image src=”https://blog.deltron.hr/wp-content/uploads/2022/01/Climaveneta-info.webp” title_text=”Climaveneta info” dsm_tilt_perspective=”1495px” dsm_tilt_scale=”1.1″ dsm_tilt_max=”10″ dsm_tilt_speed=”150″ dsm_use_glare=”on” dsm_tilt_reverse=”off” _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” width=”94%” custom_padding=”5%||||false|false” hover_enabled=”0″ border_radii=”on|15px|15px|15px|15px” global_colors_info=”{}” width_last_edited=”on|phone” width_phone=”100%” align=”center” align_last_edited=”on|phone” align_phone=”center” sticky_enabled=”0″ width_tablet=”94%” align_tablet=”center”][/dsm_tilt_image]
Shiny i Mona

Rješenja Climaveneta-e za komfornu primjenu osmišljena su da osiguravaju ugođaj čak i u najizazovnijim projektima stanovanja, ureda, hotela i maloprodaje.

Savršen ugođaj i udobnost

Osiguravajući savršenu kontrolu temperature, vlažnosti, kao i kvalitete zraka i razine buke, osiguravaju se idealni uvjeti udobnosti čak i kod najzahtjevnijih primjena i zahtjevnim vanjskim klimatskim uvjetima.

Poštivanje okoliša

Smanjenje potrošnje energije, smanjenje emisija ugljika i najopsežnija upotreba obnovljivih izvora ključni su elementi visokokvalitetnog HVAC-a, što daje pozitivan doprinos zelenijim zgradama i boljim ocjenama energetske učinkovitosti.

Specijalizirana rješenja za svaki projekt

Široka paleta visoko konfigurabilnih proizvoda, u kombinaciji s rješenjima posvećenim svakom projektu, kada ni najviša konfigurabilnost nije dovoljna, ključna je za pružanje najbolje udobnosti bez ograničenja u arhitektonskim izborima, smanjenog tlocrta tehničkih sustava i bez estetskog utjecaja.

Niski troškovi održavanja i rada

Zahvaljujući vrhunskim rješenjima dizajniranim za tehnološke inovacije i održivost kako bi se smanjila početna ulaganja, tekući troškovi i održavanje te povećao ukupni životni ciklus proizvoda.

Pojednostavljenje radnje na objektu
Climaveneta jedinice primjenjuju “plug & play” pristup dizajnu koji objedinjuje funkcije koje tradicionalno pružaju različiti sustavi, poput grijanja i hlađenja, opremljeni su svim opcijama i dodacima kako bih se rad na licu mjesta učinio racionalnim, jednostavnim i predvidljivim, s bezbroj prednosti u upravljanju projektima.

Povećana vrijednost u razvoju nekretnina

Smanjivanjem operativnih troškova zbog radnih troškova i troškova održavanja, kao i optimizacijom početnih ulaganja i otvaranjem mogućnosti za smanjenje potrošnje energije i poticanje zelenih rješenja, rješenja Climaveneta su prednost u stvaranju novih ili postojećih nekretnina vrijednijim i isplativijim.


climaveneta

prelistajte brošuru

Tvrtka DELTRON d.o.o. kao generalni zastupnik i uvoznik za Republiku Hrvatsku već dugi niz godina na tržište uvodi proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje “klime” po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore.

Climavenera brošura

Naručite odmah,
ili nam se obratite upitom.

Niste sigurni koji model je upravo za vas? Obratite nam se i rado ćemo vam pomoći kod odabira.