Azuri

Midori

Azuri obitelj bogatija je za još jednog člana – najnoviji model Midori koji sa svojim minimalnim i suvremenim izgledom, elegantnom završnom obradom, koja osigurava neprimjetnu integraciju u svaki interijer te širokom paletom inteligentnih funkcija predstavlja savršen spoj stila i inženjerske izvrsnoće.

Karakteristike Midori uređaja:

• Wi-Fi upravljanje
• R32 radni medij
• Cold plasma ionizator
• LED display
• I-Feel funkcija
• Inteligentno automatsko pokretanje
• Samodijagnoza

Wi-Fi upravljanje

Svi modeli Midori serije imaju mogućnost Wi-Fi upravljanja koje omogućava kompletno i plansko upravljanje uređajima s udaljene lokacije. Potrebno je samo instalirati aplikaciju na pametnom telefonu, računalu ili tabletu i moguće je daljinski upravljati s klima uređajem s bilo koje lokacije na svijetu. Osim što je praktično, rukovanje klimom uz pomoć aplikacije u konačnici pridonosi i smanjenju troškova budući da je u svakom trenutku moguće provjeriti status klima uređaja, u kojem je režimu rada i druge detalje, a vraćanje doma u prethodno rashlađeni prostor ljeti ili zagrijan zimi više nije fantastika već realnost.

Napredne funkcije pročišćavanja zraka

Vodeći računa o kvaliteti zraka koji udišete Midori jedinice opremljene su posebnim sustavom pročišćavanja zraka Cold Plasma tehnologijom koja jamči učinkovitu sterilizaciju zraka oslobađajući negativne ione koji su sposobni neutralizirati bakterije, gljivice, pelud, grinje i ostale zagađivače prisutne u zraku.

Dodatna funkcija implementirana za osiguranje visoke kvalitete zraka – X-fan funkcija omogućava samodezinfekciju jedinice produženjem rada ventilatora unutarnje jedinice za nekoliko minuta nakon njenog prestanka rada čime se garantira savršeno sušenje izmjenjivača topline, sprječavajući stvaranje plijesni i bakterija.

Maksimalna udobnost uz I-Feel funkciju

Imate li problema s pronalaženjem i postavljanjem optimalne temperature rada klima uređaja? Zahvaljujući pametnoj funkciji I-Feel moguće je jednim pritiskom tipke riješiti i taj problem. Sve Midori jedinice standardno dolaze u kompletu s daljinskim upravljačem na kojem je potrebno pritisnuti tipku kako bi se aktivirao način rada I-Feel. Upravljač je opremljen s mini senzorom koji može osjetiti temperaturu okoline i poslati signal natrag do unutarnje jedinice. Tako jedinica može prilagoditi protok zraka i temperaturu kako bi se pružila najveća udobnost tijekom bilo kojeg godišnjeg doba osiguravajući da u prostoru nije ni prehladno ni prevruće.